Wie ben ik

Mijn naam is Lindy Kamphorst. Ik ben geboren in 1990 en woon in Soest. Van kleins af aan  ben ik al gek op paarden en dan niet alleen paardrijden maar ook het verzorgen en alles eromheen. Bij paarden kan ik ontspannen, mezelf zijn en genieten van de kleine dingen in de natuur. 

Na mijn MBO opleiding paraveterinair/ dierenartsassistente ben ik gaan werken bij Stichting De Paardenkamp  in Soest. Dit is
een rusthuis voor bejaarde paarden. Een van de mooie dingen van mijn werk is om te zien hoe bezoekers tot rust komen als ze een bezoek brengen aan de oude paarden. Mensen delen hun verhalen en emoties als vanzelf in het bijzijn van een dier. Of dat kinderen hun eigen grens verleggen en een paard durven aaien.

 

Tijdens een workshop paardencoaching  in 2011,  heb ik zelf ervaren hoe het is om gecoacht te worden met behulp van een paard. Het is zo bijzonder dat een paard precies weet waar je spanning hebt en dat meteen van je over wil nemen. Het is  niet uit te leggen wat dat met je doet, het is iets dat je zelf zou mogen ervaren. 


Dit heeft ertoe geleid dat ik de opleiding tot gecertificeerd kinder paardencoach ben gaan volgen. De opleiding bestaat uit 4 delen (basis, systemische en kinder paardencoaching en een algemene coach opleiding) en  deze heb ik met goed gevolg afgerond. Ook heb ik de opleiding Paarden Praat Platen systemische sociale vaardigheden voor de basisschool leerling  gedaan.

 

Samen met mijn haflinger Nikki en shetlander Bibi hoop ik je nieuwe inzichten te kunnen geven. Dit zal helpen meer in je eigen kracht te staan, te transformeren naar je eigen 'ik'.


Mijn droom is dat iedereen  een sessie paardencoaching mag ervaren.

 

Nikki , Bibi en ik hopen je te mogen ont-moeten.