Ervaringen

Ellen                                                                                                                                                                     4 januari 2018

‘Ik hou niet van paarden en paardencoaching klinkt nogal zweverig’. Met dat idee ben ik voor een sessie bij Lindy  de bak in gestapt.  Wel was ik erg nieuwsgierig wat het precies zou zijn en stond ik open om het gewoon te gaan doen en te ervaren. Achteraf moet ik zeggen: Wat had ik het mis met mijn eerste beeld!

 

Toch niet helemaal op mijn gemak (wat een groot paard!) stond ik bij Nikki in de bak. Lindy gaf me rustig de tijd om contact met Nikki te maken en tot mijn opluchting mocht ik daar mijn eigen manier voor zoeken. Al gauw merkte ik dat Nikki op mij reageerde. Lindy verwoordde rustig en duidelijk wat ze zag gebeuren. Wat bijzonder om te merken dat een paard soms eerder dan ik in de gaten had hoe ik me voelde.

 

Lindy en Nikki geven je samen de kans om eerlijk naar jezelf te kijken en te vertrouwen op je gevoel. Zeker dat laatste vond ik gek en spannend om ineens te ervaren. Door een topteam in de bak durf ik steeds meer te luisteren naar mijn gevoel en besef ik me dat je uiteindelijk pas echt sterk bent als je blij kunt zijn met jezelf zonder te doen alsof.

 

 

Nu kan ik zeggen dat een paardencoaching echt geschikt is voor iedereen die er voor open staat. Pas als je het hebt ervaren weet je wat het is en hoe het je kan helpen. Geef het een kans, want Lindy en Nikki  zorgen samen in ieder geval voor een hele bijzondere ervaring en een moment waarvan je achteraf kunt zeggen: Wat ben ik blij dat ik het heb gedaan!
Anoniem, 29 jaar                                                                                                                                                             2018

 

Zoals bijna alle nieuwe dingen spannend zijn was in de bak stappen voor een coachingssessie dat ook. Ik was een beetje zenuwachtig en wist niet goed wat ik kon verwachten. Maar wat was het fijn!
Nikki is een super lief en rustig paard dat heel snel je vertrouwen heeft gewonnen.

Ergens anders had ik ook nog therapie. Door de coaching kreeg ik de bevestiging van Nikki of ze gaf me net dat extra duwtje in de rug, als ik nog wat onzeker was, om dingen wel te doen.

 

Lindy is een lieve, vriendelijke en rustige meid waar je je heel welkom bij voelt. Hierdoor kon ik open en mezelf zijn.
Nikki en Lindy zij een goed, hecht team samen. Lindy kan goed verwoorden wat Nikki probeert duidelijk te maken. Ik stond met een fijn gevoel in de bak en ging voldaan en met een relaxt gevoel naar huis.

‘Dat is toch wat je graag wilt..?’

 Paula , 33 jaar                                                                                                                                             20 januari 2018

Lindy stelde me meteen op mijn gemak en creëerde een prettige sfeer voor de coaching. Heel bijzonder dat de paarden gewoon vrij in het weiland lopen en zelf kunnen kiezen of ze bij de coaching aanwezig willen zijn. Lindy stelde de juiste vragen en het raakte me hoe de paarden inderdaad precies lieten zien wat er door mij heen ging. Ik werd geconfronteerd met mezelf, maar bijzonder genoeg verliet ik de wei heel opgelucht en blij. Er was een last van mijn schouders. 

Met speciale dank aan een hele wijze IJslander. :-)


Angeline (moeder), Dennis (vader) en Niels (zoon, 4 jaar oud)                                    20 augustus 2018

Wij vonden het een hele speciale ervaring om samen met jou en Nikki deel te nemen aan de workshop. We vonden het heel bijzonder. Niels (4 jaar oud) voelde zicht helemaal thuis bij Nikki en wil graag nog een keer langs komen. Wij denken dat ze een klik hadden met elkaar. Ook Dennis (vader) vond het heel bijzonder, Nikki is een lief paard. Ik (moeder) vind Nikki ook een speciaal paard. Vooral hoe ze dingen probeert duidelijk te maken. Net zoals het spel met de emotie- en complimentenkaarten. Toen Angeline (moeder) een kaart had, kwam Nikki naar haar toe om iets duidelijk te maken. Nogmaals dank voor de bijzondere ervaring! :-)