Nikki

Mag ik jullie voorstellen aan Nikki, mijn collega op 4 benen.
Nikki is een vriendelijke, gevoelige Haflinger merrie die vaak in enkele secondes weet wat je nodig hebt. Als je hier niks mee doet laat ze je dat iets duidelijker weten, net zo lang tot je snapt wat ze bedoeld. Met haar karakter en zachte uitstraling is het ijs al snel gebroken en zal ze je mooie inzichten kunnen geven.

 

 

 

 

 

- Wat ik geef is mezelf- 
  - Wat ik krijg is vertrouwen- 
                                                           - Wat je krijgt is verbinding -                                       Milka Miller-Sies

Bibi

Philo

Nikki heeft ook coach collega's in de wei staan. Dit is de nieuwsgierige en lieve Quarter horse ruin Philo.  Philo is erg gevoelig en heeft het feilloos door als hij vanaf de zijlijn wat kan betekenen.

Sky

IJslander Sky staat in de kudde bij Nikki en Bruce. Deze dame wil je graag leren kennen maar heeft daar soms wel wat tijd voor nodig. Sky sluit daarom ook uit vrije wil en op haar tijd aan tijdens een sessie wanneer ze voelt dat dit nodig is.

Gret

De oudste kudde genoot is IJslander Gret (geboren in 1984). Deze schimmel geniet tussen de andere paarden van zijn welverdiende pensioen maar vind het zeker nog leuk om in te stappen tijdens een coachsessie. Hij zal niet snel op de voorgrond gaan staan maar hij is er wel voor je. 

Schurk

Mochten we binnen aan de slag gaan dan komt deze knappe man je graag vergezellen.
Schurk gaat graag op verkenning en is niet snel bang. Komt op gepaste afstand een pootje helpen als je wat aanmoediging nodig hebt.

Boef

Deze meneer is graag bij je in de buurt. Boef is de rust zelve en komt graag een aai over zijn bolletje bij je halen. Hij voelt ook goed aan wanneer je even niks hoeft te doen, dan komt hij gewoon op je schoot liggen spinnen. Als hij daar dan zo lief ligt, hou je toch niet op met aaien?


Paardenhemel


Bruce

In mei 2018 is Bruce bij de kudde gekomen. Deze kleine man had een groot hart en een gouden karakter!
Hij sloot al snel vriendschap met Nikki en heeft de kudde aardig op stelten gezet.
Kleine Bruce voelde zich namelijk veel groter dan hij was. 

Hij was maar eventjes bij de kudde maar heeft een onuitwisbare indruk op de rest van de paarden en mensen die hem hebben mogen ontmoeten gemaakt. 

Hij is helaas maar 12 jaar oud geworden.